torstai 27. elokuuta 2015

Juhlien taikaMeillä on juhlittu viimeisten kuukausien aikana useammankin kerran. Kodin on täyttänyt iloinen puheensorina ja kahvinporina, kun olemme juhlistaneet niin pienokaista nimiäisten kuin esikoista syntymäpäivien merkeissä.
Nimenantojuhlassa kunniatehtävänsä vastaanottaneet kummit lupautuivat 'tukemaan meitä vanhempia Noan kasvattamisessaan eettiseksi, vastuuntuntoiseksi, ystävälliseksi ja muut huomioon ottavaksi ihmiseksi sekä tukea Noaa itseään, milloin maailma tuntuu olevan häntä vastaan, kuunnella häntä, antaa hänelle aikaansa ja neuvoa, silloin kuin hän neuvoja kaipaa'. Voi pientä, kunpa elämä kohtelisi sinua lempeästi.

Kolme vuotta täyttäneelle esikoiselle järjestettiin ensimmäiset ystäväsynttärit hiljattain. Askartelimme Mion kanssa yhdessä kutsukortit, jotka jaoimme Postimies Patea leikkien kavereiden postilaatikkoihin. Juhlia edeltävällä viikolla askartelimme juhlaviirejä, puhalsimme ilmapalloja ja leivoimme syntymäpäiväkakun. Juhlapöydässä pieniä juhlijoita odottivat monenlaiset herkut. Lapset olivat kovin innoissaan karkein koristetusta kakusta, vaikka loppuen lopuksi pienille lautasille leikatut palat taisivat jäädä äitien ja isien syötäviksi. Juhlien parasta antia taisivat lasten mielestä olla yhteinen leikki, uudet lelut, karkkienpiilotusleikki ja sorminukke-esitys, ei niinkään synttäripöydän makea anti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti